Saturday, April 6, 2013

Դդմիկով և խոզապուխտով նախուտեստ




Բաղադրիչները՝
20 - 25 կտորի համար

դդմիկ 4 հատ  
ապխտած միս 100 գ. (ցանկալի է իտալական prosciutto crudo) 
հալած պանիր 3-4 ճ. գդալ 
կանաչ սոխ ըստ ճաշակի 
սամիթ ըստ ճաշակի 
բուսական յուղ տապակելու համար

Ինչպես պատրաստել

1
2
3

Դդմիկի ծայրերը կտրել, լվանալ և կտրատել երկար բարակ շերտերով (1)։ Տապակել բուսական յուղի մեջ (2) և դնել հաստ անձեռոցիկի վրա, որպեսզի յուղը քամվի (3)։


4
5
6

Այդ ընթացքում լվանալ և մանր կտրատել կանաչ սոխն ու սամիթը (4) և հալած պանրի հետ լավ խառնել (5 - 6)։


7
8
9

Ապխտած միսը կտրատել դդմիկի շերտերի չափսով (7)։ Ապա վերցնել տապակած դդմիկի մեկ շերտ, վրան քսել մի քիչ հալած պանրի խառնուրդից (8), որից հետո վրան դնել մեկ կտոր ապխտած միս (9) և


10
11
12

զգուշորեն ոլորել (10)։ Վերջում բարակ կանաչ սոխով կապել (11)։ Մատուցել ցանկալի է պատրաստելուց 0,5-1 ժամ հետո (12)։



No comments:

Post a Comment